Divina
Divina pripravená na zelenom vajíčku Big Green Egg.
Menu: Jarabica poľná v slanom ceste, guláš z diviaka a jablkovo-gaštanový koláč
Túto jeseň vám bude chutiť. Naše trojchodové menu s predkrmom z jarabice, sýtym diviačim gulášom a lahodným jablkovo-gaštanovým koláčom ako sladkou bodkou na záver. Rozpáľte drevné uhlie, začíname.
Pečená divoká kačica so zelenou kapustou, sladkými zemiakmi a dusenými hruškami
Náš recept na divokú kačicu z Big Green Egg je plný ingrediencií, ktoré sa dokonale hodia k jesennej sezóne a chuti divej kačice. Jedlo dopĺňajú chutné dusené hrušky. Všetko si razom zamilujete!
Srnčí satay s dusenými jablkami, kučeravým kelom a grilovanými krvavničkami
Náš dnešný recept na jelení satay grilovaný v zelenom vajíčku Big Green Egg obsahuje lahodné a jemné mäso so špecifickou chuť zveriny. Prílohu tvorí zelenina, pripravená v BGE.
Jelenie kotlety na hríboch s brusnicovým kompótom
Ak plánujete vo svojom Big Green Egg pripraviť pre svojich priateľov poriadny kus rebierok zo zveriny, potom ich pre ešte efektnejšiu prezentáciu zviažte spolu do tzv. koruny.
Údený jelení chrbát s lesným ovocím, červenou zeleninou a jeruzalemskými artičokmi
Počas podujatia Flavour Fair Slovensko šéfkuchár reštaurácie ANGELS BB, Andrej Róth pripravil Údený jelení chrbát s lesným ovocím, červenou zeleninou a jeruzalemskými artičokmi.