Archív článkov November, 2019
Bravčový bôčik na Ázijský spôsob
Pre tento recept na BBQ bravčový bôčik necháme mäso najprv 24 hodín marinovať. Marináda dodá mäsu delikátnu ázijskú príchuť. V tomto prípade je potrebné, aby bol bravčový bôčik s kožou.
Tieto originálne tekvicové tortičky z Big Green Egg sú ideálnym občerstvením. Či už ako skvelý predkrm, alebo chuťovka na vašej párty alebo ako jedinečná zeleninová príloha.
Jednoduchý recept na prípravu skvelého cesta, pizza omáčky z rajčín a samozrejme návod ako pizzu upiecť v Big Green Egg. Poďme na to!
Pstruh lososový je známy tiež ako pstruh dúhový. Túto rybu môžete vo vašom vajíčku smažiť, údiť alebo pripravovať v pare. Takto hotovú rybu môžete rovno servírovať alebo z nej pripraviť nátierku.
Pripravte si kráľovské krevety na špíze. No nie je to skvelý nápad? Môžete ich podávať ako predjedlo alebo hlavný chod, na obed alebo ako ľahké občerstvenie.
https://pizzapec.sk/bge-prislusenstvo/ergonomicky-set-nozov-207.htmlRecept popisuje spôsob prípravy údeného lososa so soľou a cukrom. Je to ľahké a výsledok bude lahodný!
Grilované kačacie prsia na pomarančoch s červenou kapustou
Kačacie prsia a pomarančová omáčka je delikátna kombinácia. V tomto recepte sa kačica pripravuje s plátkami pomaranča a ich chuť sa vďaka grilovaniu v Big Green Egg premietne do chuti mäsa.